Advert
Advert
Advert

Mobil Atık Getirme Merkezleri Kentin Çeşitli Noktalarında

Sıfır Atık Projesi kapsamında hazırlanan Mobil Atık Getirme Merkezleri, ÇAKAB (Çanakkale Katı Atık Yönetim Birliği) havzasındaki belirlenen noktalara yerleştirilmeye başlandı.

Mobil Atık Getirme Merkezleri Kentin Çeşitli Noktalarında
Mobil Atık Getirme Merkezleri Kentin Çeşitli Noktalarında Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1453 kez okundu.

Sıfır Atık Projesi kapsamında hazırlanan Mobil Atık Getirme Merkezleri, ÇAKAB (Çanakkale Katı Atık Yönetim Birliği) havzasındaki belirlenen noktalara yerleştirilmeye başlandı. Çanakkale kent merkezinde de yerini alan Mobil Atık Getirme Merkezlerine kağıt-karton, plastik, metal, pet, cam, elektronik atık ve atık piller atılabilecek.

Çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü yaygınlaştırmak amacıyla yoğun olarak belirlenen noktalara bırakılan Mobil Atık Getirme Merkezleri, Çanakkale’de Barbaros Mahallesi Aziziye Caddesi Dabakoğlu Tesisleri yanına, Esenler Mahallesi Özgürlük Caddesi Özgürlük Parkı karşısına ve Kemalpaşa Mahallesi eski Fen Lisesi köşesi olmak üzere üç noktaya yerleştirildi.

6 bölmeli olan Mobil Atık Getirme Merkezlerine kağıt-karton, plastik, metal, pet, cam, elektronik atık ve atık piller atılabilecek.

Kentlilerin kolayca ulaşabileceği noktalara yerleştirilen Mobil Atık Getirme Merkezleri ile atıkların toplanmasında kolaylık sağlanmış olacak. Uygulama ile atıklar, kaynağında ayrı toplanacak ve geri kazanımı sağlanacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #sıfıratık #proje #çakab #gündem #yerel #haber #mobilatık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti