Advert
Advert
Advert

ÇANAKKALE İŞKUR İLE NARA TEKNOLOJİLERİ ARASINDA PROJE İŞBİRLİĞİ

ÇANAKKALE İŞKUR İLE NARA TEKNOLOJİLERİ ARASINDA PROJE İŞBİRLİĞİ
ÇANAKKALE İŞKUR İLE NARA TEKNOLOJİLERİ ARASINDA PROJE İŞBİRLİĞİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 3415 kez okundu.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale’den dünyanın önde gelen teknoloji firmalarına sanal ve artırılmış gerçeklik teknoloji projeleri üreten Nara Eğitim Teknolojilerini ziyaret ederek firma yetkilileri ile firmanın güncel faaliyetleri, aktif olarak devam eden İŞKUR programları ve çeşitli konu başlıklarında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanları Erkan Batur Kayhan, Gamze Kurt, Hayrettin Karacan, Salih Ersoy ve Yasin Sezgin şirketin CEO’su ve kurucu ortağı Zafer Karadayı ve çalışanları ile bir araya geldiler.


Nara Eğitim Teknolojilerinin kuruluş hikâyesini ve projelerinin sunumuyla başlayan toplantıda firmanın kurulduğu günden bu yana yetişmiş eleman ihtiyacını İŞKUR’un İşbaşı Eğitim Programı ile sağladığı başarı değerlendirildi. İŞKUR yetkilileri Teknopark ve teknoloji firmalarına verilen güncel destekleri, MEGİP vb. programların ayrıntılarına değinirken iş arayan vatandaşlar özelinde geliştirebilecek Arttırılmış gerçeklik proje fikirleri üzerinde işbirliği konusunda karşılıklı mutabakata vardılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkaleişkur #naraeğitimteknolojileri #ziyaret #çanakkaleişkurmüdürü #mehmetuğuryavuz #gündem #yerel #haber #işkur #teknopark
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti