Advert
Advert
Advert

BİGA TSO BAŞKANI DOĞAN, TOBB İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

BİGA TSO BAŞKANI DOĞAN, TOBB İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
BİGA TSO BAŞKANI DOĞAN, TOBB İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1188 kez okundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Marmara, Trakya ve Batı Karadeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları ile istişare toplantısında biraraya geldi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde 5-6 Temmuz 2021 tarihlerinde Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda yapılan TOBB İstişare Toplantısı’na katıldı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda gerçekleştirilen toplantıda; Marmara, Trakya ve Batı Karadeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları ile sektörler ve yerelde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi.
Başkan Doğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada; "Demokrasi ve Özgürlükler Adası TOBB ve 137 oda, borsa ortaklığıyla kurulan Gümrük Turizm İşletmeleri AŞ. vasıtasıyla Yassıada'daki tarihi ve kültürel değerlere sahip yapıların aslına uygun bir şekilde yenilenmiştir. Üyelerimizin taleplerini bir kez daha dile getirme fırsatı bulduğumuz bu organizasyon için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkürlerimi sunarım" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #tobb #tobbbaşkanı #rifathisarcıklıoğlu #bigatso #istişare #toplantı #gündem #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti