Advert
Advert
Advert

Çanakkale Aşılamada Mavi renk oldu

Çanakkale Aşılamada Mavi renk oldu
Çanakkale Aşılamada Mavi renk oldu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1288 kez okundu.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan günlük “Covid-19 Bilgilendirme Platformunda” yüzde 75,2 aşılama oranı ile Çanakkale’nin rengi sarıdan maviye döndü. Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin KOCA Çanakkale’yi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile örnek göstererek tebrik etti.

Aşılamanın hızlanmasıyla Ve planlanan koordinasyon sayesinde oluşturulan aşı uygulama noktalarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Covid-19 ile mücadelede ilk günden bu yana büyük bir özveri ve titizlikle görev yapan her kademedeki sağlık çalışanlarımız aşı çalışmalarında da aynı özveri ve fedakârlıkla görev yapmışlardır. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Covid-19 ile mücadelede il genelinde vatandaşlarımız büyük duyarlılık göstererek, aşı oldu. Bu sayede aşılamada rakamlarımız arttı. Duyarlı davranarak aşı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yeterli sayıda aşımız mevcut. Aşılamada yakaladığımız bu başarıyı devam ettirmek için sırası gelen ve henüz aşı olmayan tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz. 

Hep birlikte mücadele ederek Aşı ile toplumsal bağışıklığı elde edeceğiz.

'Aşımızı olalım sağlığımızı koruyalım'

HAYDİ, ÇANAKKALE AŞIYA

  Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkaleilsağlıkmüdürlüğü #sağlıkbakanlığı #sağlıkbakanı #fahrettinkoca #covid-19 #aşılama #mavi #renk #örnek #sağlık #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti