Advert
Advert
Advert

KURBAN BAYRAMI İÇİN FİLOYA EKSTRA İKİ GEMİ

Bugün itibariyle Çanakkale Boğaz Hattı, Gökçeada ve Bozcaada Adalar Hattı’nda tatilci yoğunluğu başlarken Gestaş Deniz Ulaşım, Kurban Bayramı öncesinde filosunaa iki gemi daha kattı.

KURBAN BAYRAMI İÇİN FİLOYA EKSTRA İKİ GEMİ
KURBAN BAYRAMI İÇİN FİLOYA EKSTRA İKİ GEMİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1277 kez okundu.

Bugün itibariyle Çanakkale Boğaz Hattı, Gökçeada ve Bozcaada Adalar Hattı’nda tatilci yoğunluğu başlarken Gestaş Deniz Ulaşım, Kurban Bayramı öncesinde filosunaa iki gemi daha kattı.

 

19 arabalı feribot, 1 Ro-Ro ve 1 deniz otobüsüyle Çanakkale Boğazı ve Adalar Hattı’nda sefer yapan Gestaş, bayram tedbirleri kapsamında 120 araç taşıma kapasitesine sahip Balıkesir 10 ve 80 araç kapasitesine sahip Aysu isimli gemileri, Kurban Bayramı tatili süresince kiralık olarak filosuna dahil etti. Bu iki geminin filoya dahil olmasıyla birlikte, Gökçeada-Kabatepe Hattı’ndaki 2 olan gemi sayısı, 3’e çıktı. Bir diğer gemi de Çanakkale Boğaz Hattı’nda hizmet veren gemilere dahil edildi.

İLK KEZ FİLODA 22 GEMİ!

Gestaş Deniz Ulaşım tarafından yapılan açıklamada; "2020 yılından bu yana 8 gemi satın alarak, filomuzdaki gemi sayısı artarken; Kurban Bayramı öncesinde kiralık olarak filoya katılan iki gemiyle birlikte filodaki gemi sayısı 22 oldu. Dönemsel olarak 16 ila 21 arasında değişen sayıda gemiyle hizmet veren şirketimiz, Kurban Bayramı’nda ilk kez filosunda 22 gemiyle hizmet veriyor.

GÖKÇEADA HATTINDA GEMİ SAYISI 3’E ÇIKTI

Kiralık olarak filoya kattığımız gemilerden biri Gökçeada-Kabatepe hattında, diğeri de Gelibolu-Lapseki hattında hizmet vermeye başladı. Gökçeada-Kabatepe hattında 3, Gelibolu-Lapseki hattında 7, Geyikli-Bozcaada hattında 2, Çanakkale-Eceabat-Kilitbahir hattında 7, Gelibolu-Çardak hattında 2 gemiyle hizmet vermekteyiz.

KİLİTBAHİR ORTA LİMAN HİZMETE AÇILDI

Tatilci yoğunluğunun yaşandığı noktalardan biri de Çanakkale-Kilitbahir hattı. Kilitbahir Orta Liman’da gerçekleştirilen zemin güçlendirme çalışması sonrasında iskelemiz, geçtiğimiz hafta Cuma günü tekrar hizmet vermeye başladı. Özellikle otomobil sahibi yolcularımızın, boğazın en kısa noktası olması sebebiyle tercih ettiği Çanakkale-Kilitbahir Hattı’nda sefer yapan 4 gemimize ek, 70 araç kapasiteli büyük feribotlarımızla da ek seferler gerçekleştirerek araç yoğunluğu azaltılmaya çalışılmaktadır.

GÖKÇEADA VE BOZCAADA’DA ONLİNE BİLETLER TÜKENİYOR

Tatilcilere feribottaki yerlerini garanti etme fırsatı tanıyan online biletler, Kurban Bayramı için yoğun talep görürken; Kabatepe’den Gökçeada’ya, Geyikli’den de Bozcaada’ya olan biletler, şimdiden tükenmek üzere.

BOZCAADA ve GÖKÇEADA’YA GÜNDE 30 SEFER

Adalar hatlarında sefer sayıları bir hayli artırılırken Geyikli-Bozcaada Hattı’nda sabah, öğle ve akşam saatlerinde saat başı sefer olmak kaydıyla günde 30, 3 gemiyle sefer yapılan Kabatepe-Gökçeada Hattı’nda ise yine günde 30 sefer gerçekleştirilecek.

GÜNEY MARMARA HATTI GÜNDE 3 TUR SEFER

Yine tatilcilerin yoğunluk oluşturduğu bir diğer rota olan Avşa-Erdek-Marmara Adalar Hattı’nda ise yaz sezonu başından bu yana devam eden 3 tur seferler, Kurban Bayramı’nda da devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkaleboğazı #gökçeada #bozcaada ##gestaş #kurbanbayramı #filo #gemi #tatilci #tatil #bayram #tedbir #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti