Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, Yenice’yi Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale ili Yenice ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundular.

Vali  Aktaş, Yenice’yi  Ziyaret Etti
Vali  Aktaş, Yenice’yi  Ziyaret Etti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1996 kez okundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Belediyesi Sosyal Tesislerinde vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Günay ve Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın’ın da bulunduğu buluşmada İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlar ile sohbet ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali İlhami AKTAŞ, Yenice’li vatandaşların Kurban Bayramını kutladılar.

Ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali İlhami AKTAŞ, yapımı tamamlanan İlçe Emniyet Amirliği’ni yerinde incelediler.

İlçe Emniyet Amirliği’nin yapım çalışmaları hakkında bilgiler alan İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali İlhami AKTAŞ, yapımında emeği geçen tüm personele teşekkür ettiler.

Yenice ilçe programı kapsamında İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali İlhami AKTAŞ, Yenice ilçesine bağlı Karaköy’ü ziyaret ettiler.

Karaköy Muhtarı Mehmet İnce ve köy sakinleri ile bir araya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ile Vali İlhami AKTAŞ, köyün genel durumu, yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında Karaköy Muhtarı Mehmet İnce’den bilgi alarak köy sakinleri ile sohbet edip sorun ve taleplerini dinlediler.

Yapılan görüşmelerin ardından Karaköy sakinleri İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ile Vali İlhami AKTAŞ’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali İlhami AKTAŞ, Karaköy sakinlerinin Kurban Bayramını kutladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #içişleribakanyardımcısı #muhteremince #yenice #ziyaret #inceleme #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti