Advert
Advert
Advert

Karaca’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca, “Gazeteciler ve Basın Bayramı” ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.

Karaca’dan  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Karaca’dan  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1324 kez okundu.

“Deva Partisi olarak basının kendinden beklenen işlevi hakkıyla yerine getirebilmesi için gerekli olan her türlü tedbiri alma konusunda kararlılığımız tamdır.”

Demokrasinin en önemli yapı taşlarından biri özgür basındır. Hür ve çok sesli bir kamuoyu ancak bu şekilde oluşup gelişebilir.

Bugün medya kuruluşlarının önemli bir kısmı siyasetin etkisine girmiş ve belli bir siyasi söylemin propaganda aracı haline dönüşmüş, toplumun iktidarı denetleme imkanı ortadan kaldırılmıştır. Ayrıca yine son dönemde kamu kurum ve kuruluşlarına, basın yayın organlarına reklam vermemeleri ve gazete almamaları yönünde tasarruf tedbirleri açıklanarak yerel basının sesi yok edilmeye çalışılmaktadır.

Deva Partisi olarak, basın özgürlüğünün, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı demokratik bir devlet için ne denli yaşamsal bir değere sahip olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle basının kendinden beklenen işlevi hakkıyla yerine getirebilmesi için gerekli olan her türlü tedbiri alma konusunda kararlılığımız tamdır.”

Bu vesile ile basın meslek ilkelerine bağlı, kamu yararını gözeten, olayları objektif ve şeffaf bir şekilde duyuran yerel ve ulusal tüm basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor ve 24 Temmuz Basın Bayramlarını yürekten kutluyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #devapartisiçanakkaleilbaşkanı #berkankaraca #gazetecilervebasınbayramı #24temmuz #kutlama #mesaj #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti