Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ, Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında Tanıtıldı

YÖK çatısı altında ilki geçen yıl gerçekleştirilen ve 200 yükseköğretim kurumunun yer aldığı Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında Üniversitemiz, tercih yapacak öğrencilere tanıtıldı.

ÇOMÜ, Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında Tanıtıldı
ÇOMÜ, Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında Tanıtıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1672 kez okundu.

YÖK çatısı altında ilki geçen yıl gerçekleştirilen ve 200 yükseköğretim kurumunun yer aldığı  Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında Üniversitemiz, tercih yapacak öğrencilere tanıtıldı.

Covid-19 salgını sürecinde üniversite tercihi yapacak öğrenciler için olası riskleri en aza indirgeyerek onları üniversitelerle buluşturmak amacıyla YÖK tarafından 03-06 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021” dört gün boyunca 09.00-17.00 saatleri arasında ÇOMÜ Rektörlük Senato Salonundan bir internet platformu üzerinden gerçekleştirildi.

Üniversiteler, kendilerine ayrılan platformlarda çeşitli tanıtım broşürleri, afişler, kılavuzlar, video içerikleri ve canlı etkinlikler ile aday öğrencilere yönelik tanıtım fırsatı buldular.

Sanal fuarda temsilci olarak görev alan personelimiz, aday öğrencilerden gelen çeşitli konulardaki mesajlara 4 gün boyunca anında cevaplar vererek onları; şehir, üniversite, öğrenci toplulukları, yarı zamanlı çalışma imkânları, burs ve barınma imkânları, Erasmus ve diğer yurt dışı fırsatları, bölümler ve harçlar hakkında bilgilendirdiler.

ÇOMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Rektörlük Senato Salonundan bir internet platformu üzerinden gerçekleştirilen fuarı yerinde gözlemleyerek fuarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü personeli Eylem Tuna Çoban’ın koordinatörlüğünü yürüttüğü Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında; Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından Şef. V. Tamer Işık, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Berçem Abul Gümüş, Dış İlişkiler Koordinatörlüğünden Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu ile Öğrenci Danışmanı Kerem Kaymaz, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden Gökçe Güzel ve Eylem Tuna Çoban dört gün boyunca aday öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Tekniker Mert Çınar internet ve video konferans altyapısında teknik destek sağlarken, Medya Merkezi Koordinatörü Uğur Karabulut ve koordinatörlük çalışanı Kasım Ertuğrul webinarların video kaydına alınmasında, montajlanmasında ve sanal fuar etkinliklerinin üniversitemizin sosyal medya hesaplarında paylaşılarak geniş kitlelere ulaştırılmasında görev aldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #yök #sanal #fuar #tanıtım #öğrenci #tercih # #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti