Advert
Advert
Advert

Teknik Direktör Yılmaz Vural’dan Anlamlı Proje

Uluslararası Down Sendromu Federasyonu ve Türkiye’nin en çok sevilen Teknik Direktörü Yılmaz Vural’dan Anlamlı Proje “HERŞEY 1 FARKLI OLACAK”

Teknik Direktör Yılmaz Vural’dan Anlamlı Proje
Teknik Direktör Yılmaz Vural’dan Anlamlı Proje Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1247 kez okundu.

Türkiye’nin en çok sevilen başarılı Teknik Direktörü Yılmaz VURAL, pandemi koşulları ve tedbirleri alınarak düzenlenecek olan “Herşey 1 Farklı Olacak” sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi ile gönülleri bir kez daha fethediyor. 

 

 

Başarılı Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın 5. baskısı yayınlanan “İnadım İnat” kitabı; Down Sendromlu Bireyler için, 21 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00 – 20:00 arası Çanakkale Geyikli  Beldesi sahilde yer alan Yassas Cafe’de imza törenini ile sevenleriyle buluşuyor.

 

Uluslararası Down Sendromu Federasyonu tarafından düzenlenenYılmaz Vural’ın İmza Törenindeki tüm gelirler, Marmara Bölgesinde yaşayan Down Sendromlu bireylerin eğitim ve spor alanlarında kullanılmak üzere UDF’ye bağışlanıyor.

 

UDF Genel Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay öncülüğünde gerçekleşecek olan,UDF Genel Sekreteri, Atakare Eğitim Kurumları (Kare Anaokulu) Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Kadını Aydan Gömügen Tuncay’ın üstlendiği İmza Töreni’ne Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Edirne ve Tekirdağ’dan down sendromlu çocuklarımız ve aileleri de katılım sağlıyor.    

 

Türkiye’nin başarılı Teknik Direktörü Yılmaz Vural bildiğiniz gibi uzun yıllardır Uluslararası Down Sendromu Federasyonu’nun hemen hemen her sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerinde yer alarak,  uzun yıllardır UDF’nin gönüllü destekçisi arasında yer alıyor.

 

Uluslararası Down Sendromu Federasyonu, Yılmaz Vural ile olan bu güzel birlikteliğini Eylül ve Ekim aylarında da Bodrum ve İstanbul’da gerçekleşecek olan sosyal sorumluluk ve farkındalık projeleri ile taçlandırmayı planlıyor.İnadım İnat kitabı ve UDF  İmza Günlerinin devamında da yerini alacak olan Yılmaz Vural, gönül bağını ve Down Sendromlu bireylere olan duyarlılığını her zaman hissettirecek başarılı işlerde yerini alıyor.

 

UDF Genel Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay ve UDF Genel Sekreteri Aydan Gömügen Tuncay olarak bu anlamlı projedebizlerle birlikte olan ve Down Sendromlu bireylere karşı engel tanımayan ve etkinliğimize destek verenSayın Çanakkale devlet protokolüne,  değerli Çanakkale halkımıza, kıymetli Yılmaz Vural beyefendiye, UDF Ülke ve Şehir Temsilcilerinegöstermiş oldukları duyarlılık ve farkındalıklarından dolayı şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #herşey1farklıolacak #teknikdirektör #yılmazvural #downsendromufederasyonu #imza #geyikli #farkındalıkprojesi #sosyalsorumluluk #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor