Advert
Advert
Advert

‘YILDIZKOY’UN İMARA AÇILMASI’ KONUSU İLE İLGİLİ HAZIRLANAN BASIN BÜLTENİ

Gökçeada ilçesinde bulunan Yıldızkoy’un imara açılmasıyla ilgili iddialara Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin yazılı açıklama yaptı.

‘YILDIZKOY’UN İMARA AÇILMASI’ KONUSU İLE İLGİLİ HAZIRLANAN BASIN BÜLTENİ
‘YILDIZKOY’UN İMARA AÇILMASI’ KONUSU İLE İLGİLİ HAZIRLANAN BASIN BÜLTENİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1431 kez okundu.

Başkan Çetin yaptığı açıklamada :

 “Gökçeadamızın, doğal güzellikler ve konumu itibariyle en güzel noktalarından biri olan Yıldızkoy’un imara açılması konusuyla ile ilgili bir takım iddialar öner sürülmekte, haberler yapılmaktadır.

 

Öncelikle altını önemle çizmek isteriz ki Yıldızkoy’un  imara açılması 2012 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkanlığı döneminde gerçekleşmiştir.

 

Mevcut Gökçeada Belediyesi yönetiminin, konuyla ile ilgili bir karar alması söz konusu bile değildir.

 

İkinci olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2015 yılında Yıldızkoy’un “Konut Gelişim Bölgesi” ilan etmiştir.

 

Ancak ne hikmetse, başta Demirören medya grubu ve türevleri olmak üzere konuyu çarpıtarak, kamuoyu nezdinde manipüle etme çabasına girişmişlerdir.

 

“Yıldızkoy ranta ve imara açılıyor” yalanlarıyla belediyemiz hedef gösterilmekte, kamuoyu nezdinde itibar suikasti gerçekleştirilmek istenmektedir.

 

Gökçeada Belediyesi mevcut yönetiminin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar, imar ve çevre hassasiyetleri taraflı/tarafsız birçok kesim tarafından takdir edilmiştir.

 

Bu konuda aleyhimizde oluşturulmak istenen kamuoyunun meşruluğu olmadığı gibi, belediyemizi hedef alan bir operasyon olduğu açıktır.

 

“Havuz medyası” olarak adlandırılan grubun tüm parçaları eş zamanlı olarak bugün konuyu gündeme getirmiş ve bizleri suçlamaya kalkışmışlardır.

 

Kendi karanlıklarında boğulan bu grupların belediyemiz üzerinden yapmak istedikleri hiçbir yalana, saldırıya müsaade edilmeyeceğini konuyla ilgili tüm yasal süreçleri başlatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin döneminde Yıldızkoy imara açılırken tek satır yazmayanlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 2015 yılında bölgeyi “Konut Gelişim Bölgesi” ilan etmesine yorum yapmayanlar, belediyemizi hedef almaktadırlar.

 

Akılla, mantıkla izahı yapılamayacak bu durumu kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz” dedi.

 

Öte yandan Yıldızkoy’un imara kapatılması için başlatılan imza kampanyasına Gökçeada Belediyesi Başkanı Ünal Çetin’in bizzat imza attığını da hatırlatmak isteriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gökçeadabelediyebaşkanı #ünalçetin #yıldızkoy #imar #basın #yazılı #bülten #açıklama #demirörenmedyagrubu #konutgelşimbölgesi #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti