Advert
Advert
Advert

Havadan Helikopter ile Trafik Denetimi

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 21 Ekim 2021 günü 11.00-13.00 saatleri arasında “Helikopter ile havadan trafik denetimi” yapılmıştır.

Havadan Helikopter ile Trafik Denetimi
Havadan Helikopter ile Trafik Denetimi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 820 kez okundu.

 

Bu kapsamda; “algılanan yakalanma riski duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi maksadıyla, sağ şeritte veya uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, kask takmama, tehlikeli şerit değiştirme/makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklama/park etme”

konularında havadan trafik denetimi yapılmıştır. Denetim esnasında yol kullanıcıları, emniyetli bir sürüş için mola vermeleri, trafik kurallarına uymaları, yorgun ve uykusuz bir şekilde yolculuk yapmamaları konusunda ikaz edilmiştir.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca, Helikopter denetim faaliyeti esnasında Lapseki İlçe J.K.lığı (Çardak Feribot İskelesi Yol Kontrol Noktası), Gelibolu İlçe J.K.lığı (Bolayır J.Krk.K.lığı Önü Yol Kontrol Noktası), Eceabat İlçe J.K.lığı (Kabatepe Feribot İskelesi ile Kilitbahir Feribot İskelesi Yol Kontrol Noktalarında eş zamanlı olarak Jandarma Trafik Timleri ve Jandarma Asayiş Timleri ile birlikte trafik denetim faaliyetleri icra edilmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkaleiljandarmakomutanlığı #trafikdenetimi #helikopterdenetimi #kontrol #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor