Advert
Advert
Advert

Başkan Karaca’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Demokrasi ve Atılım Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Karaca’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Başkan Karaca’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1463 kez okundu.

Karaca mesajında,

“29 Ekim 1923’te ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Bağımsızlığına ve geleceğine göz diken işgalcilere karşı esarete rıza göstermeyen yüce Türk milletinin başlattığı Kurtuluş Savaşı, tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlık hikayesiyle zafere ulaşmıştır. Bu eşsiz mücadele sonucunda ilan edilen Cumhuriyetimiz, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.

Farklı dil, inanç ve kültür zenginliğimiz ile tek yürek olarak başardığımız bu büyük zafer egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun da göstergesidir. Bizlere düşen Türkiye Cumhuriyeti’ni emin ve güçlü adımlarla daha güzel bir geleceğe taşımaktır.

Bu düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve bağımsızlık savaşımızın bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor; tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #devapartisi #devapartisiçanakkaleilbaşkanı #berkankaraca #29ekim #cumhuriyetbayramı #gazimustafakemalatatürk #mesaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti