Advert
Advert
Advert

Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkı'na Üniversiteden Ziyaret

Esenler Mahallesinde önemli hizmetlerin merkezi haline gelen Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkı’nı 10 Kasım 2021 Çarşamba günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi akademisyen ve öğrencileri ziyaret etti.

Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkı'na Üniversiteden Ziyaret
Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkı'na Üniversiteden Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 971 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman ile Ziraat Fakültesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği ziyarete; Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay ve Çanakkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu konuklara eşlik etti.

Öğrenciler ziyarette aromatik ve tıbbi bitkilerin kullanım alanlarından, bakımı ve yetiştiriciliğine, parkın kuruluş amacına kadar çeşitli bilgiler aldı. Öğrenciler aynı zamanda uygulamalı olarak da üretim için bitkilerden çelik kesimi gerçekleştirdi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkı'nın kente kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay ise ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getirerek, parkın aynı zamanda mesleki uygulamalar için bir eğitim alanı olması amacı ile de çalışma sürdürdüklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #çomü #aromatik #tıbbibitkiler #park #inceleme #ziyaret #inceleme#gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti