Advert
Advert
Advert

GESTAŞ Uluslararası Lojistik Fuarı’nda

​Gestaş Deniz Ulaşım, 10 Kasım’da İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Lojistik Fuarı’nda yer aldı.

GESTAŞ Uluslararası Lojistik Fuarı’nda
GESTAŞ Uluslararası Lojistik Fuarı’nda Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 753 kez okundu.

Avrasya bölgesinin en büyük taşımacılık ve lojistik fuarı olan Uluslararası Lojistik Fuarı, 18 ülkeden 122 şirkete ev sahipliği yaptı. Çanakkale’nin deniz ulaşım şirketi olan Gestaş’ta fuarda yer aldı.

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gestaş İskeleler Operasyon Müdürü Naci Gündoğdu, “Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı, Avrasya bölgesinin en büyük taşımacılık ve lojistik fuarı olma özelliğine sahip. Bizler de Gestaş olarak, Asya’dan Avrupa’ya, Avrupa’dan da Asya’ya lojistik hizmeti veren firmaların Çanakkale Boğazı geçişlerinde tercih ettiği bir firmayız. Bugün burada iş ortaklarımızla bir araya gelme, şirketimiz faaliyetlerini dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara aktarma fırsatı buluyoruz. Özellikle karayolu taşımacılığı yapan firmalarla temas kurarak Asya’dan Avrupa’ya yaptıkları taşımacılık faaliyetlerinde Boğazı geçiş noktasında tercih edebilecekleri, hizmet verdiğimiz güzergahlar ve hizmet verdiğimiz feribotlar hakkında bilgilendirmede bulunuyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gestaş #lojistikfuarı #cnrexpofuarmerkezi #hizmet #feribot #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti