Advert
Advert
Advert

Akif Belgeseli Büyük İlgi Gördü

İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan “Akif” belgeseli Çanakkale’nin ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Akif Belgeseli Büyük İlgi Gördü
Akif Belgeseli Büyük İlgi Gördü Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 728 kez okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ilk kez bir belgesel film için şiir okuduğu, yönetmen ve yapımcılığını Nihal AĞIRBAŞ’ın üstlendiği “Akif” belgeselinin gösterimi ile öğrenciler Vatan Şairi Mehmet Akif ERSOY’un hayatı ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi oldu.

Türk milletinin kurtuluş mücadelesinin en iyi anlatan İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un çocukluğunun bir bölümünün geçtiği Bayramiç ilçesinde çekilen “Akif” Belgeseli, Çanakkale’nin ilçelerinde ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların gösterimine sunuldu.

İl genelinde yapılan Akif Belgeseli gösterimi Lapseki, Biga, Çan, Yenice, Bayramiç, Ayvacık, Eceabat, Gelibolu, Gökçeada ve Bozcada ilçelerinde büyük bir beğeni ile izlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #ilçeler #ayvacık #bayramiç #çan #bozcaada #gelibolu #gökçeada #eceabat #lapseki #akifbelgeseli #istiklalmarşı #şair #mehmetakifersoy #gösterim #izleyici #ilgi #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti