Advert
Advert
Advert

Belediyeden bir kültür hizmeti daha

“Ya göz görür gönül odaklanır gönlün olmadığı sadece gözün olduğu bir fotoğraf eksik kalır”

Belediyeden bir kültür hizmeti daha
Belediyeden bir kültür hizmeti daha Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1545 kez okundu.

Açılış programına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan” Fotoğraf sadece bir dek şantöre basmak, düğmeye basmak  değildir ona yüreğinizi katarsınız, emeğinizi katarsınız derler ya göz görür gönül odaklanır gönlün olmadığı sadece gözün olduğu bir fotoğraf eksik kalır”dedi.

BELEDİYEDEN BİR KÜLTÜR HİZMETİ DAHA

Lapseki Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında “Eski ve Yeni Lapseki” temalı fotoğraf sergisi açıldı. Orhan Aktuğ ve Okay Çokgünlü’nün ele aldığı birbirinden farklı eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, Orhan Aktuğ ve Okay Çokgünlü tarafından kesilen kurdele ile resmi açılış gerçekleşti.

Açılış töreninde konuşan AK Parti  Grup Başkanvekili Bülent Turan” İş yoğunluğu içerisinde farklı etkinlikler yapıyoruz ancak en güzeli bu tarz insana dokunan yüreğimizi ısıtan çalışmalar bu günde çok kıymetli bir çalışmanın içerisindeyiz. Lapseki belediyemizin öncülüğünde ilçemizin fotoğrafçılarının sergilerini açtık. Hem eski Lapseki fotoğrafları hem yeni fotoğraflar olmak üzere 100’e yakın esrin sergilendiği harika bir görsel tüm Çanakkale’yi bu görseli görmeye davet ediyorum. Fotoğraf sadece bir dek şantöre basmak, düğmeye basmak  değildir ona yüreğinizi katarsınız, emeğinizi katarsınız derler ya göz görür gönül odaklanır gönlün olmadığı sadece gözün olduğu bir fotoğraf eksik kalır. Bu gün biz gözle görüp gönülle odaklandığımız bir fotoğraf sergisi açılışını yaptık. Bire biz her siyasetçinin, her ağır meslek sahibinin mutlaka bir hobisi olmasını biz isteriz spor, sanat, müzik, fotoğraf  olur ama mutlaka bir hobisi olmasında faydası olur kanaatindeyim ben bu gün iki arkadaşımızı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Orhan Aktuğ ve Okay Çokgünlü’ye teşekkür ederek sergideki eserleri tek tek inceledi. Sergiye ev sahipliği yapan Orhan Aktuğ ve Okay Çokgünlü’ye hediye takdim eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ayrıca AK Parti Grup Başkanvekili  Bülent Turan’a 18 Mart Çanakkale Köprüsü maketi takdim etti. Bir hafta boyunca belediye hizmet binasında sergilenecek olan resimler daha sonra sahil sosyal tesisleri ve Lapseki Meslek Yüksek Okulunda yerini alacak.

AK Parti Grup Başkanvekili  Bülent Turan’ın açılışını yaptığı fotoğraf sergisi açılışına, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin,  Sağlık İl Müdürü Dr. Gökhan Baştürk, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, ilçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, iş adamı Halil Erdoğan, Belediye Başkan yardımcıları Necdet Çelik, Aynur Bozkurt,  belediye meclis üyeleri, İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Ufuk İlter Güney, Lapseki Devlet Hastanesi Müdürü Alpaslan Özbayram ve vatandaşlar katıldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartiçanakkalemilletvekili #bülentturan #lapsekibelediyebaşkanı #eyüpyılmaz #fotoğrafsergisi #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti