Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ’lü gençler ‘Dr. Ögr. Üyesi Özgür Manap Kütüphanesi’ni kurdu

ÇOMÜ’lü gençler ‘Dr. Ögr. Üyesi Özgür Manap Kütüphanesi’ni kurdu
ÇOMÜ’lü gençler ‘Dr. Ögr. Üyesi Özgür Manap Kütüphanesi’ni kurdu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2215 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Ezine ilçesine bağlı Mahmudiye İlköğretim Okulu’na kütüphane desteği sağlandı. İlkokul ve ortaokul seviyesinde toplanan kitaplar, gönüllü öğrenciler tarafından miniklere armağan edildi. Kısa süre önce vefat eden ÇOMÜ Ezine Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Özgür Manap’ın ismi, Mahmudiye İlköğretim Okulu’na kurulan kütüphaneye verildi. Kütüphane açılışına Özgür Manap’ın eşi Emel Manap ve aile fertleri katılarak hayır pilavı dağıttı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin sağladığı araç ile 24 Kasım sabahı yola çıkan gönüllüler raflara kitapları yerleştirdi. Kısa bir süre önce yaşamını yitiren Ezine Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Özgür Manap’ın anısını yaşatmak adına açılan kütüphaneye ‘Dr. Öğr. Üyesi Özgür Manap Kütüphanesi’ adı verildi. Etkinliğe ÇOMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve pek çok akademisyen katıldı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin aynı binada eğitim görmesi sebebi ile her seviyeye uygun 1600 okuma kitabı ve 100’ün üzerinde test kitabı kütüphaneye yerleştirildi. Kütüphane açılışının ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün anlam ve önemi kapsamında düzenlenen etkinliklere ÇOMÜ’lü öğrenciler de katıldı. Etkinlik sonrası Mahmudiye İlköğretim Okulu öğretmenleri için hazırlanan hediye paketleri, gönüllü öğrenciler tarafından takdim edildi.

Dr. Öğr. Üyesi Özgür Manap’ın kaybı sebebi ile okulda bir hayır düzenlendi. Özgür Manap’ın ailesi tüm öğrenci ve öğretmenlere pilav ikram etti. Koordinatörlüğünü Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren ULUPINAR’ın üstlendiği kampanyaya çok sayıda gönüllü öğrenci destek verdi. Etkinlik sonrası gönüllü öğrenciler miniklerle bir araya gelerek oyunlar oynadı. Öğrencilerin heyecanı ve sevinci görülmeye değerdi. Sosyal sorumluluk projeleri hız kesmeden devam edecek. Konuya ilişkin detayları, yardım kampanyası fikirlerinizi, soru ve önerilerinizi comusosyalgonulluler@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #sosyalsorumlulukprojesi #çomüezinemeslekyüksekokulu #özgürmanap #kütüphane #mahmudiyeilköğretimokulu #haber #yerel
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti