Advert
Advert
Advert

LİMAK ENERJİDEN KADINA ŞİDDETE DUR MESAJI

LİMAK ENERJİDEN KADINA ŞİDDETE DUR MESAJI
LİMAK ENERJİDEN KADINA ŞİDDETE DUR MESAJI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 677 kez okundu.

Limak Enerji Uludağ Elektrik, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında faturalarında ‘Kadına karşı şiddete dur demek için bir ışık da sen yak’ sloganı ve #KayıtsızKalmayın mesajına yer vererek farkındalık yarattı.

LİMAK ENERJİDEN KADINA ŞİDDETE DUR MESAJI

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği proje kapsamında Kadın Destek Uygulaması’na(KADES) yönelik ‘Kadına karşı şiddete dur demek için bir ışık da sen yak’ sloganına faturalarında yer verenLimak Enerji Uludağ Elektrik, Birleşmiş Milletler’in(BM) küresel 16 Günlük Aktivizm kampanyasının bir parçası olarak Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) Türkiye Ofisi tarafından düzenlenen #KayıtsızKalmayın kampanyasına da destek oldu. Şirket, kampanyanın#KayıtsızKalmayınhashtag’ine de faturalarında yer vererek tüm müşterilerine ulaştırdı.
Çalışanları ile #KayıtsızKalmayınmesajını içeren bir video çalışması da oluşturan şirket, konu ile ilgili farkındalık oluşturmak için www.atesbocekleri.info web sitesi üzerinden “Ben de kayıtsız kalmıyorum!” diyerek ses havuzuna da kayıt bırakarak, kampanyaya destek verdi.Limak Enerji Uludağ Elektrik, kampanya kapsamında Birleşmiş Milletler’in “Dünyayı Turuncuya Boya” çağrısına cevap vererek, ışığı ve umudu simgeleyen turuncu rengini kullanarak hafta boyunca binasını da turuncu renklere büründürdü.

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için herkesi bu projelerin bir parçası olmaya davet eden Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, ‘Limak Enerji Uludağ Elektrik olarak faaliyet gösterdiğimiz şehirlerde düzenli olarak insana ve hayata değer katan sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor, çeşitli sivil toplum kuruluşları ileiş birliği yapıyoruz.Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında,Kadın Destek UygulamasıveUN Women Türkiye Ofisi’nin düzenlediği projeleri faturalarımızda ön plana çıkararak daha çok insana ulaşmasını sağladık. Ayrıca BM Genel Sekreterinin “Dünyayı Turuncuya Boya” çağrısına cevap vererek hafta boyunca binamızı turuncu ile renklendirdik. WEPs imzacısı bir şirket olarak, kadın ve kız çocuklarına yönelik şiddetin önlenmesi ve ortadan kaldırılması için yapılan bu projelere destek vermeyi bir sorumluluk olarak görüyoruz’ dedi.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #limakenerji #uludağelektrik #kades #kadınayönelikşiddetekarşı #mücadelegünü #aliermenaytac
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti