Advert
Advert
Advert

Bülent Turan: ‘Çanakkale’miz büyümeye devam eden özel bir şehir’

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve Yönetim Kurulu Üyelerini TBMM’de misafir etti.

Bülent Turan: ‘Çanakkale’miz büyümeye devam eden özel bir şehir’
Bülent Turan: ‘Çanakkale’miz büyümeye devam eden özel bir şehir’ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1722 kez okundu.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Turan, “Çanakkale’miz büyümeye devam eden özel bir şehir. Şehrimiz, kurumlarıyla, ilgilileriyle, tüm dinamikleriyle önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor. Bizler de Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla şehrimizin dinamikleriyle daima iletişim halinde olmaya devam ediyoruz. Biga Ticaret ve Sanayi Odamız da köklü bir kurumumuz. Gerek kurumsal anlamda gerekse tüm üyeleriyle Çanakkale’miz için katma değer üretiyor. Biga’mız önemli bir tarım, sanayi, hayvancılık ve ticaret merkezi. Biga TSO Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle, ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin ekonomi, üretim, ihracat ve istihdam gibi alanlarına ve OSB’deki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Salgın süreci, döviz kurlarındaki artış gibi bazı sorunlar yaşanıyor. Bu süreci de birlikte aşacağımıza inancımız tam.” şeklinde konuştu.

Ziyarete AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcıları Jale Kırbaş ve Ümit Alşan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz, Tevfik Başarır, Meclis Üyeleri İbrahim Demircan ve Serdar Seçilen ile Arş. ve İstat. Me. Ahmet Boz katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartiçanakkalemilletvekili #bülentturan #jülideiskenderoğlu #bigatsobaşkanı #şadandoğan #osb #bigatso #tbmm #gündem #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti