Advert
Advert
Advert

Acil Serviste İletişim ve Şiddet Konulu Konferans Gerçekleşti

Acil Serviste İletişim ve Şiddet Konulu Konferans Gerçekleşti
Acil Serviste İletişim ve Şiddet Konulu Konferans Gerçekleşti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1913 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi Acil Servisi’nin hasta kabulüne başlamasının 12. yılı vesilesiyle “Acil Serviste İletişim ve Şiddet” konulu konferans gerçekleşti. ÇOMÜ Hastanesi Konferans Salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur’un sunum yaptığı konferansa; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Pelin Kanten, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ve çalışanlar katıldı.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Aktur yaptığı sunumda, Acil Serviste hastalarla nasıl iletişim kurulması gerektiği ve şiddetle nasıl mücadele edilmesi gerektiği konuları hakkında şunları söyledi:

 “Acil servise gelen hastanın beklentisinin ne olduğunu öğrenmek, hasta ve hasta yakınları ile doğru ve etkili bir iletişim kurmak çok önemli. Bu beklentiyi anında cevaplamamız gerekiyor. Hastalardan bilgi alırken aktif dinleme yapmalı ve sabırlı olmalıyız. Çünkü hasta acil servise geliyorsa acı çekiyordur, telaşlıdır. Bu nedenle hastaları ve yakınlarını sabırla dinleyin. Taleplerini öğrenin ve dikkate alın. Bu hasta ve yakınları ile doğru iletişim kurulmasına katkı sağlayacaktır.”

 

Konferans Acil Servis’in hasta kabulünün 12. yılı anısa pasta kesimi ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #acilservis #şiddet #konu #konferans #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti