Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ’lü gençler Şırnak’a uzandı

ÇOMÜ’lü gençler Şırnak’a uzandı
ÇOMÜ’lü gençler Şırnak’a uzandı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1008 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Şırnak’ın Merkez ilçesine bağlı Sucular İlköğretim Okulu için miniklere bot, mont ve kırtasiye malzemesi tedarik edildi. Kısa süre önce başlatılan yardım kampanyasına çok sayıda destek geldi. Gönüllü öğrenciler, miniklerin hediyelerini hazırlayarak kargolama işlemini tamamladı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi adı altında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinde bir mutlu son daha yaşandı. Şırnak’ın Merkez ilçesinde bulunan Sucular İlköğretim Okulu’nda eğitim gören minklere bot, mont ve kırtasiye desteği sağlandı. 30 Kasım tarihinde başlatılan bot, mont ve kırtasiye ihtiyaçları ÇOMÜ’lü gönüllüler tarafından miniklere ulaştırıldı. Minikler için buluşan gönüllü öğrenciler; bot, mont ve kırtasiye malzemelerini paketleyerek hediyeleri kargoya teslim ettiler. Etkinliğe Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde bulunan farklı fakülte ve bölümde eğitim gören çok sayıda öğrenci katıldı.

Soğuk kış aylarının başlaması ile artan kış ihtiyaçları Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren ULUPINAR önderliğinde; Hilal Aydın ve Merve Kırık tarafından düzenlenen kampanya kısa sürede tamamlandı. Her bir öğrenciye özel olarak gönderilen bot ve montların yanı sıra; defter, kalem, kuru boya gibi temel kırtasiye malzemeleri de paketlendi.

Sosyal sorumluluk projeleri hız kesmeden devam edecek. Yardım kampanyalarından haberdar olmak ve projelerde gönüllü olarak çalışmak için Instagram üzerinden @comusosyalgonullulertoplulugu hesabını takip edebilirsiniz. Konuya ilişkin detayları, yardım kampanyası fikirlerinizi, soru ve önerilerinizi comusosyalgonulluler@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #sosyalsorumluluk #şırnak #öğrenci #gönüllü #yardımeli #ihtiyaç #malzeme # #çomüsosyalgönüllülertopluluğu #proje #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti