Advert
Advert
Advert

Yürütme Kurulu Yılın Son Toplantısında OSB'de Bir Araya Geldi

Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu, 2021 yılı son toplantısı için Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz başkanlığında Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı salonunda bir araya geldi.

Yürütme Kurulu Yılın Son Toplantısında OSB'de Bir Araya Geldi
Yürütme Kurulu Yılın Son Toplantısında OSB'de Bir Araya Geldi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 851 kez okundu.

Toplantıya İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz’un yanı sıra Kurul üyeleri ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz ve Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hatice Çaylı,  İş ve Meslek Danışmanı Şeyda Topuz, Büro Personeli Meliha Öztokcan, Çanakkale Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Vekili Mustafa Yıldırım ile Çanakkale OSB Müdürü İlçin Ayan katılım gösterdi.

Toplantıda Kurul üyelerine 2021 yılı Ocak-Aralık 15 arasında ilimizdeki istihdam durumu ve İŞKUR faaliyetleri hakkında kurula bilgi verildi ve 2022 yılı 1. Olağan İİMEK Toplantı gündemi hakkında istişare edilip gündeme alınması planlanan e-ticaret konusu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ocak ayı Yürütme Kurulu Toplantısının planlanması ve gündem maddelerinin belirlenmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #işkurçanakkale #işkurçanakkalemüdürü #mehmetuğuryavuz #çomürektöryardımcısı #bünyaminbacak #çtsogenelsekreteri #semasandal #millieğitimşubemüdürü #cengizyılmaz #çanakkaleosbmüdürü #ilçinayan #toplantı #gündem #hab
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti