Advert
Advert
Advert

Halk Müziği Korosundan Yeni Yıl Konseri

Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, “Yeni Yıla Merhaba” Konseri ile kentliler ile buluştu.

Halk Müziği Korosundan Yeni Yıl Konseri
Halk Müziği Korosundan Yeni Yıl Konseri Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 11897 kez okundu.

İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde 22 Aralık 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen konsere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan ve çok sayıda kentli katıldı. Koro şefi İftihar Vanlı öncülüğünde halk müziğinin sevilen parçalarını seslendiren koroya hep bir ağızdan eşlik eden kentliler, keyifli bir gece yaşadı.

Konser sonunda gösterdikleri performans nedeni ile koro üyeleri ve şefleri İftihar Vanlı'tı tebrik eden Başkan Gökhan, yaşattıkları keyifli gece nedeni ile teşekkürlerini ileterek çiçek takdiminde bulundu.

Gece sonunda söz alarak kentlilerin yeni yılını kutlayan Bakan Gökhan; “Maalesef bu salgın döneminde çok sevdiğimiz hemşehrilerimizi, dostlarımızı kaybettik. Tabi bu dönem içerisinde ayrı kalmak zorunda kaldık. Şimdi biraz moral bulmak ve bir araya gelmek amacı ile konserlerimize başladık. 2022 yılının hepimize, Çanakkaleli hemşerilerimize, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hem salgın hem de ekonomik nedenler ile zor günler geçiriyoruz. Umarım 2022 yılında bunların hepsini geride bırakırız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi türkhalkmüziğikorosu #yeniyılamerhaba #konser #çanakkalebelediyebaşkanı #ülgürgökhan #içdaş #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti