Advert
Advert
Advert

Birlik Başkanı Ünal Özcan Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyelerinin indirimli fiyatlardan faydalanabilmesi için her türlü sektörlerde çalışmaları devam ediyor.

Birlik Başkanı Ünal Özcan Çalışmalarına Hız Kesmeden  Devam Ediyor
Birlik Başkanı Ünal Özcan Çalışmalarına Hız Kesmeden  Devam Ediyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1218 kez okundu.

Başkan Özcan açıklamasında; "Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize bağlı, odalarımıza kayıtlı, üyemiz esnaf ve sanatkarlarımızın eğitim ve öğrenim gören çocuklarının faydalanabilmesi amacıyla, ilimizde özel eğitim veren İstek 1915 Çanakkale, Final Okulları ve Doğa Koleji ile camiamıza özel, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında geçerli indirim anlaşması yapılmıştır. Anlaşma çerçevesinde yıl sonu itibarı ile enflasyon artışı durumuna göre belirlenecek eğitim ücretleri üzerinden, Final Okulları ile %30 (peşin ödemelerde geçerli ilave %5 toplam %35) , Çanakkale Doğa koleji ile %30 ve İstek 1915 Çanakkale okulu ile (Yeni kayıtlarda erken kayıt indirimine ek olarak+%10) kurumsal indirim uygulanacaktır.

 

İlimizde esnaf ve sanatkarlarımız için, eğitim kurumları başta olmak üzere, üyelerimizin indirimli fiyatlardan faydalanabilmesi için her türlü sektörlerde çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

 

Ünal ÖZCAN

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #ÇanakkaleEsnafveSanatkarlarOdalarıBirliğiBaşkanı #ünalözcan #üye #indirim #eğitim #öğretim #çocuk #finalokulları #çanakkaledoğakoleji #istek1915çanakkale #öğrenim #yerel #okul #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti