Advert
Advert
Advert

AK Parti İl Başkanı Naim Makas'ın 2021 yılı değerlendirmesi ve yeni yıl mesajı

AK Parti İl Başkanı Naim Makas'ın  2021 yılı değerlendirmesi ve yeni yıl mesajı
AK Parti İl Başkanı Naim Makas'ın  2021 yılı değerlendirmesi ve yeni yıl mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1409 kez okundu.

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 19 yıldır ülkemiz ve milletimiz için elimizden gelen her şeyin en iyisi için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte tüm AK Parti Çanakkale Teşkilatları ülkemizin güzide şehri Çanakkaleli hemşehrilerimiz için durmadan, yılmadan her daim çalışmayı kendimize hedef edindik. Şehrimize daha iyi ne hizmet getirebiliriz çabası içerisinde olduk. Bu gayeler içerisinde, Vekillerimizin öncülüğünde Çanakkale’mize birçok hizmet pandemiye rağmen gelmeye devam ediyor ve yeni yılda daha da artarak gelmeye devam edecek.

 

Ülkemizin vizyon projelerinden olan Çanakkale Boğazı'nın pırlantası 1915 Çanakkale Köprüsü'nün "Son vida sıkımı" Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyetin teşrifleriyle gerçekleşti. Çanakkale'miz için yüz yılın hayali olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışını da inşallah 18 Mart 2022'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştireceğiz.

 

Yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 150 yataklı Çan Devlet Hastanesi, Yenice doğalgaz hattı, 1002 yataklı Çanakkale Onsekiz Mart KYK Kız Öğrenci Yurdu başta olmak üzere tüm ilçelerimizde toplamda 773 milyon TL proje bedeline sahip 33 yatırımın Toplu Açılış Töreni’ni gerçekleştirilip, hemşehrilerimizle buluştu.

 

Yoğun ilgi gören ve 2023 yılında fabrika bacalarıyla dolarak, 8 bin işçiye istihdam sağlayacak, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) doluluk oranı yüzde 100 seviyesine ulaştı.

 

Yıl içerisinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve üyelerimiz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve İlçe Başkanlarımız ile merkez ve ilçelerimizde teşkilat buluşmalarımızı yaparak, ilçelerimizin kanaat önderleriyle, ilçe kurucu üyelerimizle buluştuk.

 

 Teşkilatımız tüm kademeleri ve Cumhur ittifakı ortağımız MHP ile birlikte sahada halkımız ile bir araya gelmeye, gidilmedik köy bırakmadan hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde dinleyip, notlarımızı alıp, çözüm üretmek için çalışmaya devam ettik. Sosyal Politikalar Birim Başkanlığımızın koordinesinde Mahalle Başkanlarımızla kapı kapı gezerek, hemşehrilerimiz ile gönül köprüsü kurmaya devam ettik. Her zaman vatandaşlarımıza ulaşmaya, esnaflarımızın yanlarında olmaya çalıştık. Düğün, dernek, cemiyet, taziye ve cenaze programlarına katıldık. Köy ve mahalle muhtarlarımızla buluşmalar gerçekleştirdik.

 

 İlçelerimize Millet Bahçesi Yapım Çalışmaları sürerken, ilçe ve beldelerimiz doğalgaza kavuşmanın sevincini yaşadı.

 

Yanan ormanlarımız için tüm teşkilatlarımızla birlikte fidan bağış kampanyası başlatıp, 10 bin adet fidanı Orman genel Müdürlüğüne ilettik.

 

Ekonomi işleri Birim başkanlığımız tarafından tüm ilçelerimizde eş zamanlı olarak Haziran/Temmuz ve Ağustos aylarında yeni açılan iş yerlerimize tüm ilçe teşkilatlarımızın katılımıyla hediyelerimizle hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik.

 

İl Sosyal İşler Başkanlığımızın koordinatörlüğünde Belediye ve İlçe Başkanlarımızın ev sahipliğinde muhtarlarımız, İl genel meclis üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe koordinatörlerimiz ve köy temsilcilerimiz ile birlikte 1915 Çanakkale Köprüsü’ne teknik geziler düzenledik.

 

Ülkemizin koronavirüs salgınından ilk kurtulan ülkelerden birinin olacağına inanıyoruz. 2022 yılında çalışmalarımızı katlayarak, ilerleyeceğiz. Heyecanımızı arttıran 1915 Çanakkale Köprüsü'nün hizmete girmesiyle birlikte Çanakkale'miz daha büyüyüp, gelişecek. Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

 

                                                                                                                        AK PARTİ ÇANAKKALE İL BAŞKANI

                                                                                                                                                       NAİM MAKAS

                                                                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartiçanakkaleilbaşkanı #naimmakas #2021yılı #değerlendirme #yeniyıl #mesaj #koronavirüs #yerel #ilçeler #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti