Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ’den Samsun’a uzanan mutluluk

ÇOMÜ’den Samsun’a uzanan mutluluk
ÇOMÜ’den Samsun’a uzanan mutluluk Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1945 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi gönüllü öğrencileri, pek çok kişiye sevgi eli uzatmaya devam ediyor. Kısa sürede pek çok başarıya imza atan ÇOMÜ’lü gönüllü öğrenciler, şimdi de Samsun’lu miniklere oyuncak ve kırtasiye desteği sağladı. Sosyal medya üzerinden yürütülen kampanyaya çok sayıda destek geldi.

Samsun’nun Vezirköprü ilçesine bağlı Kılıçgüney Köyü Anaokulu’nda eğitim gören minikler için pek çok oyuncak gönderildi. Kampanya kapsamında minikler için; zeka oyunları, meslek oyuncakları, Legolar, puzzlelar, müzik aletleri, resimli okuma kitapları, oyun hamuru, top, ip, boyalar, pelüş oyuncaklar, panduflar, yerküre maketi ve kırtasiye malzemeleri gibi pek çok ürün tedarik edildi. Gönüllü öğrenciler tarafından hızlı bir şekilde hazırlanan paketler kısa süre içerisinde Samsun’a ulaştı.

Kampanya, Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren ULUPINAR’ın koordinatörlüğünde gerçekleşti. Sosyal sorumluluk projeleri hız kesmeden devam edecek. Konuya ilişkin detayları, yardım kampanyası fikirlerinizi, soru ve önerilerinizi comusosyalgonulluler@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #samsun #öğrenci #oyuncak #kırtasiye #gönüllüöğrenciler #yardım #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti