Advert
Advert
Advert

ACİL SERVİSTE 'YEŞİL ALAN POLİKLİNİĞİ' UYGULAMASI BAŞLADI

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde Acil servisinde hasta tedavi hizmetlerini kalitesini artırmak amacıyla yeşil alan polikliniği 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı.

ACİL SERVİSTE 'YEŞİL ALAN POLİKLİNİĞİ' UYGULAMASI BAŞLADI
ACİL SERVİSTE 'YEŞİL ALAN POLİKLİNİĞİ' UYGULAMASI BAŞLADI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1082 kez okundu.

Hastaneden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Covid19 pandemisi nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi acil servisine ayaktan başvuran hasta sayısı artmış olup acil serviste yoğunluğa neden olmaktadır.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi acil servisine  başvuran hastalar; 24 saat çalışan triaj sistemi ile yeşil /sarı/kırmızı sınıflarına ayrılip ilgili muayene odalarına yönlendirilmektedir.

Böylece acil vakaların bekleme süresini azaltılıp hasta bakım kalitesi artmaktadır.

Acil olmayan hayatı riski bulunmayan yeşil kodlu hasta grubu icin yapılan bu düzenlemeyle oluşturulan yeşil alan polikliniği ile Acil Servislerde hasta yoğunluğunun ve beklemesinin de önüne  geçilerek hasta memnuniyeti artacaktır.

Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, “Vatandaşlarımızın bu uygulamayı normal bir poliklinik hizmeti olarak görmemesini, acil servisimize ayaktan müracaat eden hastalarımızın daha hizmet ve kaliteli bir hizmet almasını sağlayan bir işleyiş olarak görmelerini rica ediyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #yeşilalanpolikliniği #çanakkalemehmetakifersoydevlethastanesi #acilservis #başhekimhasankeser #covid19 #pandemi #sağlık #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti