Advert
Advert
Advert

Geleceğin İl Başkanı Vahap Özsüer

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevine, eski İdari ve Mali İşler Başkanı Vahap Özsüer atandı.

Geleceğin İl Başkanı Vahap Özsüer
Geleceğin İl Başkanı Vahap Özsüer Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1680 kez okundu.

Gelecek Partisi Genel Merkezinde yapılan toplantılar sonrası, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'ndan yetki belgesini alan Vahap Özsüer yönetim kurmak üzere yetkilendirilmiş oldu. Seçildikten sonra açıklama yapan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer şu ifadelerde bulundu;

“Teşkilatlarımızın talebi ve Genel Başkanımız,  ülkemizin seçilmiş son Başbakanı Sn.Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun tensipleri ile Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

 

Genç yaşımda bana güvenerek sorumluluğu ve yükü ağır olan bu görevi tarafıma tevdi eden başta genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’na, destekleri ile her zaman yanımda olan Teşkilat Başkanımız Selim Temurci’ye, her zaman arkamda hissettiğim Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ’a, Kurucu İl Başkanımız Hüseyin Yıldırım’a, kurucu üyemiz Yakup Köse’ye hassaten teşekkürlerimi sunuyorum.

15 yıldır siyasetin içerisinde biri olarak Gençlik Kollarında Üniversite Birim Başkanlığı Görevinden başladığım serüvende en başında doğru ve düzgün bir insan olmaya çabaladım, kimsenin hakkını yememeye gayret ettim. bilmeden birilerinin hakkını yediysem de onlardan helallik istiyorum.

Ülkemize hizmet etme araçlarından en önemlisi olarak gördüğüm siyasi kulvarda etik ve insani kurallar çerçevesinde siyaset yapmaya çalışacağım, siyasette asla bir görev talebim veya makam beklentim olmadı bundan sonra olmayacağının taahhüdünü veriyorum, Türkiye’nin önsözü Çanakkale’ye ve Çanakkale’li hemşehrilerimize hizmet etmekten onur ve gurur duyacağım.

Dünden Beri Şahit Olduğum ;

Partili partisiz birçok kişiden ‘Vahap düzgün çocuktur’  teveccühünü kazanmış olmaktan,  arayarak, mesaj atarak, sosyal medyada paylaşarak yeni görevimi tebrik edenlerin ağzından güzel dilekleri duymaktan bir kez daha onur duydum. Bu görevi yüklenmem aşamasında her zaman yanımda olan başta eşim Hilal Emin Özsüer olmak üzere kıymetli aileme de şükranlarımı sunuyorum.

Bu göreve gelmem de en büyük role sahip olan kuruluşundan beri bu partiye hizmet etmiş emeği geçen teşkilatlarımıza minnet borçluyum, görevi devir eden önceki dönem il başkanımız Yiğit Akkoyun’a da partimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Herşey Daha Güzel Bir Gelecek İçin…

 

                                                                                        Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı

                                                                                                              Vahap Özsüer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisi #gelecekpartisiçanakkaleilbaşkanı #vahapözsüer #gelecekpartisibaşkanı #ahmetdavutoğlu #siyaset #politika #görev #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti