Advert
Advert
Advert

İl Afet Risk Azaltma Planı Toplantısı Yapıldı

İl Afet Risk Azaltma Planı Toplantısı Yapıldı
İl Afet Risk Azaltma Planı Toplantısı Yapıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 828 kez okundu.

Afetlerin olası etkilerini ortaya koyan ve bu etkileri en aza indirebilmek için afetler yaşanmadan önce yapılacak çalışmaları bir süreç dahilinde tarif eden, sorumluları ve sorumlulukları tanımlayan, sürdürülebilir bir plan olan ‘‘İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP)’’ tanıtım ve uygulama süreci toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdare toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Vali Yardımcısı Ali Muhittin VAROL, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan ORAN, il müdürleri, üniversite ve kamu kurum temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan toplantında İl Afet Risk Azaltma Planı tanıtım filmi izlendi.

Tanıtım filminin izlenmesinin ardından AFAD Müdürü İbrahim TARI tarafından İl Afet Risk Azaltma Planı’nın tanıtım ve uygulama süreci hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Yapılan bilgilendirmenin sorasında Vali İlhami AKTAŞ tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.

İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP)’ın hazırlanmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarına, il, ilçe, belde belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, “Hazırlanan planın afet risklerinin azaltılmasına vesile olmasını temenni ediyor, afetsiz günler diliyorum” diye konuştu.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin ardından son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #irap #ilafetriskazaltmaplanı #toplantı #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #afad ##çomü #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti