Advert
Advert
Advert

ÇOCUK GELİŞİMİNDE UZMAN SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde, Çocuk Gelişimi Bölümü’nde, uzman sayısı ikiye yükseldi. Kübra Tozan göreve başladı.

ÇOCUK GELİŞİMİNDE UZMAN SAYISI 2'YE YÜKSELDİ
ÇOCUK GELİŞİMİNDE UZMAN SAYISI 2'YE YÜKSELDİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1263 kez okundu.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi tarafından yapılan bilgilendirmede “Hastanemiz Çocuk Gelişimi Bölümüne yeni ataması yapılan Kübra Tozan’la birlikte ikiye yükselen Çocuk Gelişim Uzmanlarımız ile hastalarımıza hizmet verilmektedir.

Ailelere çocukların gelişimi ve eğitim hayatları ile ilgili danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten Çocuk Gelişim Uzmanımız Kübra Tozan, polikliniğimizde uzman hekimlerce yönlendirilen çocukların bilişsel, dil, ince motor, kaba motor ve sosyal duygusal gelişimlerini değerlendirmek ve ailelere bu konuda danışmanlık hizmeti vermek, Bilgisayar bağımlılığı ve aşırı internet kullanımı gibi sorunlarla ilgilenmek, Tırnak yeme, parmak emme, dudak emme ve dudak yeme gibi sorunlar yaşayan çocuklar için rehberlik yapmak, tuvalet eğitimi kardeş kıskançlığı, çocuğa kurallar koyma çocuğun sınırlarını belirleme konularında danışmanlık hizmeti vermek, Konuşma sorunu olan bebek ve çocukları takip etmek ailelere rehberlik hizmeti sunmak, ve yönlendirme hizmeti verdiklerini kaydetti” ifadeleri yer aldı.

 

#çanakkale #mehmetakifersoydevlethastanesi #çocukgelişimibölümü #eğitim #sağlık #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti