Advert
Advert
Advert

GELECEK PARTİSİ HEYETİ KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASINA KATILDI

GELECEK PARTİSİ HEYETİ KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASINA KATILDI
GELECEK PARTİSİ HEYETİ KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASINA KATILDI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1654 kez okundu.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer beraberinde Ezine İlçe Başkanı Ramazan Dingin ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet  ile Üvecik köyü ev sahipliğinde düzenlenen ve 12 ayrı takımın katıldığı köyler arası futbol turnuvasına katılım sağladı.

Köyler arası birliği ve dayanışmayı arttıran spor faaliyeti olarak düzenlenen ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe katılan heyet köy muhtarı ile de bir süre sohbet etti.

Köy gençlerine dağıtılmak üzere  muhtara top hediye eden İl Başkanı Özsüer düzenlenen turnuvanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı;

Gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoyan en önemli etkinliklerin başında spor gelmektedir. Köyler arası düzenlenen bu etkinlikler farklı köylerde yaşana gençlerimiz hem kaynaşıyor hem de mücadelenin ve dostluğu önemini daha da kavrıyor. Ben Üvecik köyü muhtarımıza ve turnuvaya katılan tüm köy muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki böyle bir etkinliğe imza atmışlar. Her sene geleneksel olarak yapılan bu etkinlik 2 yıldır pandemiden dolayı yapılamıyormuş bizde Gelecek Partisi heyeti olarak karınca kararınca köyde yaşayan gençleri futbola özendirmek için muhtarımıza köyün gençlerine takdim etmek üzere futbol topu hediye ettik.  Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisi #gelecekpartisiçanakkaleilbaşkanı #vahapözsüer #ezine #köy #futbol #turnuva #top #muhtar #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti