Advert
Advert
Advert

SEMİZOĞLU: ‘ELEKTRİK FİYATLARINA DÜZENLEME BEKLİYORUZ’

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, elektrik faturaları ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Semizoğlu, “Elektrik fiyatlarında acilen düzenleme bekliyoruz” dedi.

SEMİZOĞLU: ‘ELEKTRİK FİYATLARINA DÜZENLEME BEKLİYORUZ’
SEMİZOĞLU: ‘ELEKTRİK FİYATLARINA DÜZENLEME BEKLİYORUZ’ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 364 kez okundu.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, yaptığı açıklamada;

"Yeni yılda uygulamaya giren ve üyelerimizin kaldıramayacağı bir oranda artış gösteren elektrik fiyatlarında acilen bir düzenleme yapılması gerekmektedir.

Tüm sektörleri olumsuz etkileyen bu artışlar, işletmelerimizin sürdürülebilirliği açısından da büyük risk ve tehdit oluşturmuştur.

İşçi ücretleri, akaryakıt, hammadde maliyetleri gibi pek çok kalemde yaşanan artışların yanında elektriğe gelen zamlar makul ve kabul edilebilir sınırların çok üzerindedir.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Sayın İbrahim Kalın’ın açıklamalarından, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuyla ilgili talimatı olduğunu ve vatandaşın yükünü hafifletecek bir çalışma yapıldığını memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz.

Bu çalışmanın haneler ile birlikte; esnaf, tacir ve sanayiciler olmak üzere tüm işletmeleri kapsamasını ve makul sınırların çok üzerinde bir fatura daha tahakkuk etmeden acilen hayata geçirilmesini talep ediyoruz" dedi.

Selçuk SEMİZOĞLU

Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çtsobaşkanı #selçuksemizoğlu #çtso #elektrik #fatura #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti