Advert
Advert
Advert

ÇTSO YÖNETİM KURULU EMİTT FUARINI ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, EMİTT 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarını ziyaret etti.

ÇTSO YÖNETİM KURULU EMİTT FUARINI ZİYARET ETTİ
ÇTSO YÖNETİM KURULU EMİTT FUARINI ZİYARET ETTİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 7408 kez okundu.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Bülent Erdoğan ve Genel Sekreter Sema Sandal’dan oluşan heyet fuarda yer alan Çanakkale stantlarını ziyaret etti.

“İLİMİZİN GÖZ BEBEĞİ SEKTÖRLERİ ARASINDA YER ALAN TURİZM SEKTÖRÜMÜZÜN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi İstanbul’da gerçekleştirilen 25.EMİTT Fuar ziyareti hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Bu sene 25. ‘si gerçekleştirilen EMİTT 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarını Yönetim Kurulu üyelerimizle beraber ziyaret ettik.

Kurum ve kuruluşlarımız tarafından açılan Çanakkale stantlarımız ile Fuara stant açarak katılan Oda üyelerimiz Assos Eden Grup Otel, Cura Otel ve Kolin Otel stantlarına giderek birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu, Belediye Başkanlarımız ve turizm sektör temsilcilerimizle bir araya gelerek İlimizin turizmini geliştirmek üzere hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizi ve farklı tanıtım faaliyetlerini görüşme imkanı yakaladık.

 

Çanakkale Valiliğimizin, Alan Başkanlığımızın, Bayramiç, Geyikli ve Bozcaada Belediyelerimizin Fuara katılarak stant açmalarını çok kıymetli buluyorum. İlimiz turizminin yerli ve yabancı katılımcılara her yönüyle tanıtılması bizleri çok memnun etti. ÇTSO olarak tüm sektörlerde olduğu gibi turizm sektörüne de destek vermeye devam edeceğiz. Çanakkale’nin Fuar’da tanıtımına katkı sağlayarak emek harcayan herkese buradan bir kez daha teşekkürlerimi arz ediyorum.”

 

 

 

#çanakkale #çtso #emittfuarı #emitt #ziyaret #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti