Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, 18 Mart Hatime Ana Ulu Camiinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aktaş, 18 Mart Hatime Ana Ulu Camiinde İncelemelerde Bulundu
Vali Aktaş, 18 Mart Hatime Ana Ulu Camiinde İncelemelerde Bulundu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 581 kez okundu.

Vali İlhami AKTAŞ, İÇDAŞ tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü’nde yaptırılan 18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Celil SEZGİN’in de bulunduğu incelemelerde Vali İlhami AKTAŞ, 18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak olan kütüphane, seminer salonları ve sosyal yaşam alanlarının  çalışmaları hakkında Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ’den bilgi aldı.

18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak olan kütüphane, seminer salonları ve sosyal yaşam alanlarının en kısa sürede tamamlanarak, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın kullanabileceğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Bu güzel eserin Çanakkale’mize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #18marthatimeanaulucamii #inceleme #çomü #çomürektörü #sedatmurat #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor