Advert
Advert
Advert

GELECEK PARTİSİNDEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

GELECEK PARTİSİNDEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET
GELECEK PARTİSİNDEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 947 kez okundu.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer beraberinde il yönetim kurulundan oluşan heyetle Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası başkanı Mehmet Ali Demir’i ziyaret etti. Kısa bir süre önce yapılan seçimle güven tazeleyen Başkan Demir’e hayırlı olsun dileklerini ileten Gelecek Partisi heyeti ziyarette oda üyelerinin sorunları ile ilgili istişarelerde bulundular.

Özellikle 65 yaş üstü vatandaşların toplu taşımayı ücretsiz kullanması hususunda yaşanan sıkıntıları dile getiren Başkan Demir 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz binişi hakkında devletin araç başına 800 TL gibi bir rakam verdiğini heyete iletti.

İl Başkanı Özsüer ise bu sorunun acilen çözüme kavuşturulması gerektiğini artan akaryakıt fiyatları ile bu sorunun daha da büyüyerek hoş olmayan sonuçlar doğuracağını ifade etti.

Milli eğitime bağlı çalışan taşımalı eğitim servislerinin de sıkıntılar yaşadığını ifade eden Başkan Demir sözleşme imzalanınca yani Eylül 2021 de mazotun 7- 8 lira olduğunu şimdi ise 17-18 lira olduğu ifade ederek bu konuda mağduriyetin giderilmesi için gerekli mercilere başvurduklarını belirtti.

Ziyaret karşılıklı iyi dileklerin ardından sonlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisiçanakkaleilbaşkanı #vahapözsüer çanakkaleşoförlerveotomobilcileresnafodasıbaşkanı #mehmetalidemir #ziyaret #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti