Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ’lü gönüllülerden çifte kütüphane

ÇOMÜ’lü gönüllülerden çifte kütüphane
ÇOMÜ’lü gönüllülerden çifte kütüphane Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1376 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), bünyesinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk faaliyetlerine yeni projeler ekleniyor.  Çanakkale’nin Merkez ilçesine bağlı Kumkale Ortaokulu ve Akçapınar Ortaokulu’nda bulunan kütüphanelerin iyileştirilmesi için gönüllü öğrenciler son hazırlıkları tamamladı. ÇOMÜ’lü gençler bir hafta içerisinde 2 farklı kütüphaneyi iyileştirmeyi hedefliyor.

2 Mart Çarşamba günü ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Troia Kültür Merkezi’nde ‘2 Kitap 1 Bilet’ adlı sinema etkinliği ile toplanan kitaplar, sosyal sorumluluk faaliyetlerini üstlenen Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın koordinatörlüğünde paketlendi. Sinema etkinliği Çanakkale halkından büyük bir ilgi gördü. Etkinlik kapsamında ortaokul seviyesine uygun bini aşkın kitap bağışı yapıldı.

Gönüllü öğrenciler ve üniversitenin akademik personellerinden oluşan ekip; 24 Mart Perşembe günü Kumkale Ortaokulu’ndaki öğrencilere, 25 Mart Cuma günü ise Akçapınar Ortaokulu’nda eğitim gören çocuklara kütüphanelerini teslim etmeyi hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #sosyalsorumluluk #proje #kitap #kütüphane #troiakültürmerkezi #etkinlik #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
ÇOMÜ BİİBF VE BİGA UBF ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
ÇOMÜ BİİBF VE BİGA UBF ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
Yağış Öncesi Rutin Izgara Temizlik Çalışmaları Yürütüldü
Yağış Öncesi Rutin Izgara Temizlik Çalışmaları Yürütüldü