Advert
Advert
Advert

ÇTSO YAPI FUARINA KATILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini bu yıl 44. düzenlenen Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı-Turkeybuild’e götürdü.

ÇTSO YAPI FUARINA KATILDI
ÇTSO YAPI FUARINA KATILDI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 5617 kez okundu.

ÇTSO Fuar heyeti, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da 23 Mart 2022 tarihinde başlayan 44. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarını günübirlik ziyaret ederek, sektörde meydana gelen yenilikleri yerinde gördü.

Fuar ziyareti hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İnşaat sektörü ülkemizde olduğu gibi İlimizin de lokomotif sektörleri arasında yer alıyor. Üyelerimizin yapı ve inşaat malzemeleri sektöründe meydana gelen son gelişmeleri yerinde görmeleri için Turkeybuild fuarının önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmak isteyen üyelerimiz bağlı oldukları meslek komiteleri aracılığıyla bizlere taleplerini iletmelerini bekliyoruz. Özellikle yurt dışı fuarlarda üyelerimizin KOSGEB desteklerinden faydalanması için en az iki ay gibi bir hazırlık ve başvuru süreci gerekiyor. Üyelerimiz hem yurt içi hem de yurt dışı bireysel fuar katılımları içinde Odamızdan destek alabilir.”

#çanakkale #çtso #yapı #inşaat #setör #fuar #tüyap #kongre #merkezi #teknoloji #haber #çtsobaşkanı #selçuksemizoğlu #kosgeb
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti