Advert
Advert
Advert

Kolunsağ Muflon Sanayi'den Çomü Butik'e Destek

Kolunsağ Muflon Sanayi'den Çomü Butik'e Destek
Kolunsağ Muflon Sanayi'den Çomü Butik'e Destek Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1449 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi katkılarıyla kurulan ÇOMÜ Butik, üniversite öğrencilerine ücretsiz bir şekilde hizmet veriyor. ÇOMÜ’de öğrenim gören tüm öğrencilerin ücretsiz bir şekilde yararlanabildiği ÇOMÜ Butik pek çok gence ulaşıyor. Üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması için Butik’e Kolunsağ Muflon Sanayi’den bir destek geldi.

ÇOMÜ Butik, üniversite öğrencilerine ücretsiz bir şekilde destek vermeye devam ediyor. Öğrencilere erzak, giyim ve çeşitli malzeme kategorilerinde hizmet veren Butik’in, geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda bulunan Butik’e Kolunsağ Muflon Sanayi adına Mustafa Kolunsağ’dan bir destek paketi geldi. Mustafa Kolunsağ, 200’ü çocuk olmak üzere 500 pantolon ve çok sayıda battaniye desteğini ÇOMÜ Butik’e gönderdi. Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet veren Butik’e ürünler, Kolunsağ tarafından bir araç ile gönderildi. Destek paketleri gönüllü öğrenciler tarafından teslim alınarak Butik deposuna taşındı. Gönderilen ürünler, ÇOMÜ’lü öğrenciler ile Butik’te buluşturulacak.

ÇOMÜ Butik, Terzioğlu Yerleşkesi’nde bulunan Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda hizmet veriyor. ÇOMÜ Butik’in gerçekleştirdiği faaliyetlerden ve yeniliklerden haberdar olmak için, Instagram üzerinden @comu.butik hesabını takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #kolunsağ #muflon #sanayi #çomübutik #destek öğrenci #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti