Advert
Advert
Advert

Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı Çanakkale’de

Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı Çanakkale’de
Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı Çanakkale’de Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 967 kez okundu.

Çanakkale Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadelede; suçtan arınmış güvenli bir toplumun gelişimine ve geleceğine güvenle bakabilen gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı Çanakkale’de.

İskele Meydanında konuşlanan Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı incelemesinde Vali İlhami AKTAŞ’a, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürü Ali KARTAL, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetler Başkanı Nurcan YILMAZ ve Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU da eşlik etti.

Vatandaşları narkotik suçlar ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda bilgilendirmeye amaçlayan Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ait Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı hakkında uzman polislerden bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, Bağımlılıkla Mücadele Narkotik Tırında görevli polislere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı incelemelerinin ardından açıklamada bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Bağımlılık hususuna sıfır toleransla yaklaştıklarını belirtti.

Madde bağımlılığının yarattığı bireysel ve toplumsal sorunları en aza indirmek için ilgili tüm kamu kurum ve STK’larla topyekûn bir seferberlik halinde önleme, koruma, tedavi rehabilitasyon, toplumsal farkındalığın arttırılması, toplumsal bilincin yükseltilmesi hususlarında çalışmaların devam ettiğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Bütün gençlerimizi ve ailelerini Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ını ziyarete bekliyoruz” dedi.

Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR'ının içerisinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik modern eğitim salonundaki 12 dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı görsellerle anlatılıyor ve görevli narkotik uzmanı polisler tarafından uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları gibi konularında TIR'ı ziyaret eden vatandaşlara bilgi veriliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #çanakkaleilemniyetmüdürlüğü #narkotiktırı #bağımlılık #mücadele #çanakkaleilsağlıkmüdürlüğü #polis #bilgi #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti