Advert
Advert
Advert

İŞKUR, Hayalindeki Sen CV Yarışmasında Ortaokul Öğrencileri İle Buluştu

İŞKUR, Hayalindeki Sen CV Yarışmasında Ortaokul Öğrencileri İle Buluştu
İŞKUR, Hayalindeki Sen CV Yarışmasında Ortaokul Öğrencileri İle Buluştu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1078 kez okundu.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Hayalindeki Sen CV Yarışmanın Troya Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale SGK İl Müdürü Hilmi Ercan ve Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Hakkı Şenel katılım sağladılar.

Çanakkale’de geçen yılda düzenlenen ve sadece lise öğrencilerinin kapsayan yarışmaya, bu yıl ortaokul öğrencileri ilk kez  katılım sağlamış oldular. Yarışma kapsamında öğrencilerin kariyer planlamalarını yapmaları, gelecekte iş hayatına adım atarken etkili özgeçmiş hazırlayabilmeleri, iş görüşmelerinin olmazsa olmazı olan özgeçmişlerini özgün tasarım ve içerikle oluşturmaları gibi kazanımlar elde etmeleri amaçlandı.

İnsan Kaynakları uzmanı Murat Türetken tarafından işe alım mülakatı gerçekleşti. Seçicilerin son derece zorlandığı mülakatlar neticesinde Lâpseki Şehit Hüseyin Çetin İmam-Hatip Ortaokul öğrencisi Pınar Kaya birinci, Cevatpaşa Ortaokulu öğrencisi Poyraz Kaan Gönülaçan ikinci ve Cevatpaşa Ortaokulu öğrencisi Polat Kayra Gönülaçan da üçüncü olmaya hak kazandılar.

İŞKUR İl Müdürü Yavuz törende yaptığı konuşmada; “Hayal kurmaktan çekinmeyin çünkü başarı ancak başarıyı hayal edenlerindir. Bir hayalden yola çıkan projemiz, Troya Müzesi’nin görkemli mekânında yaptığımız ödül töreni ile de taçlanmış oldu. Buradan hem yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize hem de İK 17 Platformu üyelerine, Çanakkale Valiliği başta olmak üzere paydaşlarımız İl Kültür Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Troya Müzesi Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına da katkılarından dolayı ayrı ayrı için teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #işkur #cv #yarışma #ortaokul #öğrenci #ödül #çanakkalesgkmüdürü ##çanakkaleişkurmüdürü #mehmetuğuryavuz #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti