Advert
Advert
Advert

BU PAZAR SEÇİM OLSA DEVA PARTİSİ HAZIR

Deva Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı’na bizzat Ali Babacan tarafından AV. Kemal Kavut görevlendirilmişti. Hızla görevine başlayan başkan Kemal Kavut kısa sürede merkez ilçe yönetimini oluşturdu. Basın mensupları ile iftar programında bir araya gelen DEVA Partisi yönetimi, Merkez ilçe yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

BU PAZAR SEÇİM OLSA DEVA PARTİSİ HAZIR
BU PAZAR SEÇİM OLSA DEVA PARTİSİ HAZIR Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1700 kez okundu.

MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU HAZIR!

DEVA Partisi Çanakkale merkez ilçe başkanı Kemal Kavut merkez ilçe yönetimini şu şekilde açıkladı; ilçe teşkilat işleri başkanı İbrahim Karaman, ilçe yerel yönetimler, şehircilik, doğa hakları ve çevre başkanı Ersin Acar, ilçe ekonomi işleri ve sektörel gelişmeleri izleme başkanı Eyüp Ceylan, ilçe bilgi ve iletişim sistemleri başkanı Murat Kaya, ilçe hukuk ve adalet işleri başkanı Efe Talay, ilçe kadın çalışmaları başkanı Selma Yıldız, ilçe seçim işleri başkanı Rahman Aktaş, ilçe kurumsal iletişim, tanıtım ve halkla ilişkiler başkanı Ali Yasin Gülendam, ilçe insan kaynakları ve parti içi eğitim başkanı Fatin Rüştü Özer, ilçe kültür ve sanat çalışmaları başkanı Pınar Zıpkın, ilçe idari ve mali işler başkanı Murat Mandacı, ilçe sekreteri Özlem Pekcan.

BAŞKAN KAVUT “ÇANAKKALE’YE HİZMET İÇİN HERŞEYİMİZ HAZIR”

Tanışma yemeğinde konuşan başkan Kemal Kavut “9 seneyi aşkın süredir Çanakkaleli hemşerilerimize hukuki anlamda avukat olarak hizmet vermekten mutluluk duyduk. Bugünde siyasi olarak hizmet vermek için yola çıktık ve Deva Partisi çatısı altında Çanakkale’mizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmayı kendimize ilke edindik. Tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle eşsiz güzellikler sunan Çanakkale’mizin layık olduğu ilgiye, yatırıma ulaşması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

DEVA Partisi merkez ilçe başkanı Kemal Kavut açıklamalarının devamında genç ve dinamik bir kadro kurduklarına dikkat çekerek; “Genç ve kaliteli bir kadromuz var. Her biri; kendi mesleklerinde rüştünü ispatlamış, başarıya ulaşmış ve şimdi de Çanakkale’ye siyaseten faydalı olmak için elini taşın altına koyarak bu yola çıkmıştır. Çanakkale’deki sorunları biliyoruz. Sorunları çözmek için yol haritamız var, gençliğimiz var, enerjimiz var, en önemlisi işi bilen liyakatli kadrolarımız var. Genel başkanımız Ali Babacan’ın da sıkça ifade ettiği üzere “Siyasette güven çok önemlidir”. Bu sebeple konuştuğumuz zaman doğru olanı konuşacağız. Verdiğimiz sözü tutacağız ve adaletten hiçbir zaman ayrılmayacağız” dedi.

                                           

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #devapartisi #alibabacan #kemalkavut #berkankaraca #iftar #yönetimkurulu #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti