Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları İle İftara Katıldı

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Valiliği himayelerinde düzenlenen iftar programında merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Aktaş, Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları İle İftara Katıldı
Vali Aktaş, Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları İle İftara Katıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 699 kez okundu.

Deniz Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına; Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, Muhtarlar Derneği Başkanı Sarıbeyli Köyü Muhtarı Şahin ARSLAN ile merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Muhtarlar ile bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, merkez mahalle ve köy muhtarlarının sorun, talep ve şikâyetlerini dinledi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akşam ezanının okunmasının ardından Vali İlhami AKTAŞ, merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte oruç açtı.

Muhtarlarımızın kamu hizmetinin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında önemli bir görevi olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale’de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalar yapmanın ve bunun için elverişli koşullar oluşturmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.

İftar vesilesiyle muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Muhtarların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, iftar programına katılan muhtarlara teşekkür etti.

Merkez mahalle ve köy muhtarları, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali İlhami AKTAŞ’ a teşekkür ettiler.

Edilen duaların ardından İftar programı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #muhtar #iftar #köy #mahalle ramazn #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti