Advert
Advert
Advert

BAYRAMINIZ 'KEMERLİ' OLSUN

İçişleri Bakanlığımız tarafından Ramazan Bayramı tatilinde kazaları en aza indirmek amacıyla başlatılan “BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN” kampanyası kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Kurşunlu Köyü Dörtyol Jandarma Uygulama Noktasında denetimlere katıldı.

BAYRAMINIZ 'KEMERLİ' OLSUN
BAYRAMINIZ 'KEMERLİ' OLSUN Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1021 kez okundu.

 

Trafik kontrol noktasında seyir halindeki sürücüler ve vatandaşlar ile sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, araç sürücülerine ve yolculara emniyet kemeri takılması, aşırı hız yapılmaması ve araç seyir halinde iken sürücülerin cep telefonu ile ilgilenmemeleri konusunda uyarıda bulunarak trafik kurallarıyla ilgili uyarıcı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıttı.

Araç içerisinde bulunan çocuklara aşırı hız, emniyet kemeri kullanımı, seyir halindeyken cep telefonu kullanımı ve kural ihlallerine karşı ebeveynlerini uyarmalarını isteyen Vali İlhami AKTAŞ, çocuklara kırmızı düdük ve tişört hediye etti.

 

Trafikte yalnız olunmadığını ve başkalarının hayatını da düşünerek trafik kurallarına uyulmasının hayati önem taşıdığına vurgu yapan Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlayarak kazasız hayırlı yolcuklar yapmaları temennisinde bulundu.

 

Vali İlhami AKTAŞ, Jandarma uygulama noktasında görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Kurşunlu Köyü Dörtyol Jandarma Uygulama Noktasında gerçekleştirilen trafik denetimlerinde İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yasin PALA, İl Jandarma Komutan Yardımcıları J.Albay Selim KARACA ,  J.Albay Özgür TÜRKAN ile Jandarma ve Emniyet personelleri bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #içişleribakanlığı #ramazanbayramı #kurşunluköyü #dörtyol #jandarmauygulamanoktası #kontol #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti