Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, Helikopterle Gerçekleştirilen Trafik Denetim Uygulamasına Katıldı

Vali Aktaş, Helikopterle Gerçekleştirilen Trafik Denetim Uygulamasına Katıldı
Vali Aktaş, Helikopterle Gerçekleştirilen Trafik Denetim Uygulamasına Katıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 681 kez okundu.

Vali İlhami AKTAŞ, İçişleri Bakanlığının trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilerek, sürücülerde “algılanan yakalanma riski” duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için Jandarma Genel Komutanlığı'na ait helikopterle Çanakkale ili ve ilçelerinde gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı.

Helikopterle gerçekleştirilen trafik denetim uygulamasına Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK ile jandarma ve emniyet personelleri katıldı.

Ramazan Bayramı tatili sonrası vatandaşlarımızın güvenle seyahat edebilmeleri amacıyla; Opel Polis Uygulama Noktası, Kurşunlu Köyü Jandarma Uygulama Noktası, Saltık Mevki Polis Uygulama Noktası, Lapseki Çardak Feribot İskelesi, 1915 Çanakkale Köprüsü, Gelibolu Polis Uygulama Noktası, Eceabat Kabatepe Jandarma Uygulama Noktası ve Eceabat Kilitbahir Jandarma Uygulama Noktasında jandarma helikopteri ile havadan trafik denetlemelerinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN ve  İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN’dan uygulama noktalarında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Denetimlerin ardından açıklamada bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Çanakkale il genelinde Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde trafik kazalarında düşüş yaşandığını belirtti.

Emniyet ve Jandarma ekiplerimizce trafik uygulamalarının devam edeceğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, özveri ile gece gündüz demeden vatandaşlarımızın güvenle seyahat edebilmeleri için çalışan tüm jandarma ve emniyet ekiplerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #trafik #denetim #uygulama #helikopter #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti