Advert
Advert
Advert

Engelliler Haftasında Vali Aktaş, Engelli Dostlarla

Engelliler Haftasında Vali Aktaş, Engelli Dostlarla
Engelliler Haftasında Vali Aktaş, Engelli Dostlarla Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 719 kez okundu.

Vali İlhami AKTAŞ, 10 - 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Zihinsel Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi, Altı Nokta Körler Derneği Çanakkale Şubesi, Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesini ayrı ayrı ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK’ün de bulunduğu ziyaretlerde Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretleri sırasında Zihinsel Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Güngör SAĞIR, Altı Nokta Körler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Nagihan KEKEÇ, Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Zeki TEZEL, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkan Yardımcısı Lütfikar KARADENİZ ve dernek üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette yaptığı açıklamada tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür temenni eden Vali İlhami AKTAŞ, engelli vatandaşlarımızın engelliler haftasını kutladı.

 

Vali İlhami AKTAŞ, “Hayatın her alanında, sporda, sanatta, kültürel faaliyetlerde, iş hayatında kardeşlerimizin neleri başarabildiklerini hep birlikte görüyor, aileleriyle ve dostlarıyla birlikte yaşama sevinçlerini yüksek tutarak hayata sarılmalarını her zaman kendimize örnek alıyoruz” dedi.

Ziyaretlerde dernek başkanları ve üyeleri Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi 3ilhamiaktaş #engelllilerhaftası #sohbet #engelsizatölye #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti