Advert
Advert
Advert

BAŞKAN YILMAZ'DAN ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz 10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” dolayısıyla Özel Eğitim Merkezlerindeki öğrencileri ziyaret etti.

BAŞKAN YILMAZ'DAN ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ'DAN ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1299 kez okundu.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz 10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” sebebiyle Lapseki’de faaliyet gösteren Özel Eğitim Merkezlerindeki özel öğrencileri ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, ilçede eğitim-öğretime devam eden Lapseki Özel Eğitim Merkezi ve Rengimiz Özel Eğitim Merkezindeki 68 öğrenciyle bir araya geldi. Okul idareci ve öğretmenleri tarafından karşılanan Yılmaz, öğrencilerin eğitim aldığı sınıfları gezdi. Özel çocuklarla bir süre sohbet ederek çeşitli hediyeler veren Eyüp Yılmaz, öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu.

Özel eğitim alan çocukların aileleriyle de görüşen Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz “ Bizler her zaman sizin yanınızda olamayabiliyoruz. Gerek kurumlarda olsun gerekse özel işlerinizde bizleri arayabilirsiniz. Bu çocuklarımıza yardım edebilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Devletimizde sosyal devlet ilkesi kapsamında bu çocuklarımıza özel aracından öğretmenine kadar her türlü imkanı sağlıyor. Sizlerin de özverilerini görüyor ve yaptığınız fedakarlıklarınızdan dolayı milletim adına da teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz ayrıca özel eğitim merkezi idarecilerine İstiklal Marşı ve Atatürk portresi hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #lapsekibelediyebaşkanı #eyüpyılmaz #engellilerhaftası #özeleğitimmerkezi #ziyaret #istiklalmarşı #atatürk #portre #yerel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti