Advert
Advert
Advert

Engelliler Haftasında Empati Maçı

Vali İlhami AKTAŞ, 10- 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle görme engellilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Futsal Empati Maçını izledi.

Engelliler Haftasında Empati Maçı
Engelliler Haftasında Empati Maçı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 596 kez okundu.

Sağlık çalışanları ile 1915 Çanakkale Spor Kulübü Görme Engelliler Futsal Takımının karşı karşıya geldiği mücadeleyi Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN ve spor severler izledi.

 

Futsal Empati Maçının başlangıç vuruşunu yapan Vali İlhami AKTAŞ, sağlık çalışanları ile 1915 Çanakkale Spor Kulübü Görme Engelliler Futsal Takımı Antrenörü Akif Telli ve oyuncularına başarılar diledi.

 

Engelli dostlarımız ile empati kurabilmemiz için düzenlenen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, “Vatandaşlarımız günlük hayatlarında engelli dostlarımıza empati yaparak yaklaşmalılar. Vatandaşlarımız araçlarını kaldırımlara bırakırken, ya da yerel yönetimler engelli dostlarımızın sokakta rahatlıkla yürüyüşlerini sağlayacak kaldırımları yaparken, bu duyguyu hissetmeliler, empati yapabilmeliler” dedi.

 

Engelli dostlarımıza yaklaşımda çok önemli gelişmeler kaydedildiğine dikkat çeken Vali İlhami AKTAŞ, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın sayesinde engelli dostlarımızın toplumla bütünleşmesi noktasında, mali ve sosyal haklar bakımından çok önemli ilerlemeler meydana geldi. Engelli dostlarımızın artık evlerinde değil, toplumun her alanında varlar” diye konuştu.

 

İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Futsal Empati Maçı sonrası Vali İlhami AKTAŞ, günün anısına sporculara hediye verdi.

 

Program sporcularla  hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #engellilerhaftası #empatimaçı #futsal #görmeengelliler #farkındalık #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti