Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş Lapseki’de

Vali Aktaş Lapseki’de
Vali Aktaş Lapseki’de Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 986 kez okundu.

Vali İlhami AKTAŞ, Lapseki okul ziyaretleri kapsamında Lapseki İmam Hatip Lisesi, Lapseki İÇDAŞ- ÇİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve yapımı devam eden Lapseki Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret ve incelemeleri sırasında Lapseki İmam Hatip Lisesi Müdürü Yardımcısı Bedriye YILDIZ ve Lapseki İÇDAŞ- ÇİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Resul IŞIK ile görüşen Vali İlhami AKTAŞ, okullarda yapılan eğitim öğretim çalışmaları ile okulların genel durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret edilen okulların dersliklerini gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Öğretmenlerin de istek ve arzularını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardından yapımı devam eden Lapseki Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, okulun yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı ve okulun yapım çalışmalarında emeği geçen herkese kolaylıklar dileyerek okulun Lapseki ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ’a ziyaretleri sırasında Lapseki Kaymakamı Dr. Fatih ÇELİKKAYA ve Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #lapseki #ilhamiaktaş #eyüpyılmaz #öğrenci #okul #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti