Advert
Advert
Advert

2022 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı

2022 Yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu toplantısı, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında yapıldı.

2022 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı
2022 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 556 kez okundu.

Toplantıya; Vali Yardımcısı-İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İlçe Kaymakamları, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresinin ilgili birim müdürleri ve teknik personeli katıldı.

KÖYDES projelerinin de son durumları, işlerin fiziki ve maddi gerçekleşmesi oranları da değerlendirildiği toplantıda, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması kararı alındı.

 

Köylerde devam eden projelerde herhangi bir aksaklık ve eksiklik yaşanmaması, hizmetlerin kısa sürede tamamlanması için işlerin takip edilmesi talimatını veren Vali İlhami AKTAŞ, yürütülen çalışmalardan dolayı İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #köydes #toplantı #köy #proje #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti