Advert
Advert
Advert

Mesire Alanında 750 Adet Zeytin Fidanı Dikimi Gerçekleşti

Mesire Alanında 750 Adet Zeytin Fidanı Dikimi Gerçekleşti
Mesire Alanında 750 Adet Zeytin Fidanı Dikimi Gerçekleşti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1255 kez okundu.

Lapseki Belediyesi ile Çevre Koruma Dergisinin (ÇEVKOR) ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında 750 adet zeytin fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Lapseki’de Çerkezdere B Tipi Mevkii Mesire alanına toplamda 750 adet zeytin fidanı dikildi. Belediye Başkan Yardımcıları Aynur Bozkurt, Necdet Çelik ile Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe’nin katılımlarıyla fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda yüzlerce fidan toprakla buluştu. Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe Lapseki Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri projenin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, gelecek nesiller içinde önemli bir yatırım olduğunu kaydetti.

Başkan Yardımcısı Necdet Çelik basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Bugün burada güzel bir iş yaptık. Mesire alanımız tamamlandığında hem bizlerin hem de bizden sonraki nesillerin istifade edeceği, 18 Mart Çanakkale Köprüsünün hemen önünde nadide bir yatırım olacak. Hepimiz buralara sahip çıkalım” dedi. Çevreciler tarafından açılan pankartta “Orman Yurdun Hem Süsü, Hem Gücüdür” mesajı verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #lapseki #lapsekibelediyesi #zeytin #fidan #dikim #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti